ASİ KAYSERİ KONSERİNDEN GÖRÜNTÜLER (VİDEO) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fxahmet
ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Alıntı Cevapla
Konu: ASİ KAYSERİ KONSERİNDEN GÖRÜNTÜLER (VİDEO)Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2009 Saat 02:27 |
|
Düzenleyen MUSTAFA ÖZ - 15 Ağustos 2009 Saat 22:24 |
|
![]() |
|
MUSTAFA ÖZ
Admin
SİTE YÖNETİCİSİ Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2007 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 485 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2009 Saat 19:32 |
|
Eline sağlık Ahmetçim, çok uzun saatlerini harcayıp görüntüleri hazırladın, biliyorum. Gecenin iki buçuğunda da siteye eklemişsin. Bu büyük emeğin için sana çok teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık kardeşim..
|
|
![]() |
|
fxahmet
ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2008 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2009 Saat 14:31 |
|
Rica ederim,evet biraz uzun sürdü ama değdi.Ayrıca senin bu site için yaptıgın çalışmaların yanında,bu görüntüler pek bişe değil.
|
|
![]() |
|
Nagihan&Muhammet
Yeni ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 08 Haziran 2010 Konum: KONYA Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2010 Saat 13:06 |
|
Emeklerinizi Takip ediyorum.. Harikasınız |
|
|
Nerde Olsan Gelirim, Ömrüm Senindir..!!
UNUTMAKİ HER SEVEN İSİMSİZ BİR KAHRAMANDIR UNUTMAKİ İNSAN SEVEBİLDİĞİ KADAR İNSANDIR.. |
|
![]() |
|
dilara99
ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: bilmem Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 Saat 01:15 |
|
ellerinize saglik supersiniz tek kelimeyle.....
|
|
|
dilara99
|
|
![]() |
|
asi_yurek14
Yeni ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 16:52 |
|
süpersin ahmet abiii
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |