Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Şiirim Geldi!.. > Hayat Bir Roman..
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

HAYATIN GERÇEĞİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
merya Açılır Kutu Gör
ASİ Gold Üye
ASİ Gold Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 422
  Alıntı merya Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: HAYATIN GERÇEĞİ
    Gönderim Zamanı: 25 Temmuz 2010 Saat 17:32
Gerçek bir öyküdür   65 yılarından   köyden şehre göç eden ailem   şehirde   yaşamaya başlamıştı ordada   olmamıştı başka iş çıkınca   ailem kasabaya   yerleşti   köyde yaşayan   birde amcam vardı   askerliğini yapmış   bize gelir ara sıra kalırdı   amcam   çok ama cok yakışıklı mavi gözlü sarı saçlı idi    bütün kızlar onun peşindeydi   ailem amcama   iyi bir aile kızı bakıyorlardı    ama amcam alt katımızda   oturan emineye gönlünü kaptırmıştı   babam   olmaz dedikce amcam   vazgeçmiyordu    emine   hasta bir kızdı   gizli gizli buluşuyorlardı    ve amcam   emineyi kaçırdı   mecburen   evlendiler amcam   almanyaya   yazılmıştı   ve çıktı   çok geçmedi   almanyaya   gitti. 5yıl   aradan sonra   amcam türkiye ye   geldi   bizede   hediyeler   getirdi. ne çok sevinmiştik. birde araba almıştı son model bizi gezdirdi çok güzel   zaman geçirdik. tekrar   döndü ikinci   ve ücüncü gelişinde kendine ev yaptırdı   parası pulu her şeyi olmuş tu   ama amcam   içki denen   illetede tululmıştu   her gelişimde daha fazla içiyordu babam ne söylerse itiraz ediyor. ve vazgeçmiyordu   birde oğlu   olmuştu   eşi eminede daha   fazla   hastalığı ilerlemişti çok geçmedi eşinni kaybatti   amcam iyice ayyaş   olmuştu   sonra uzun bir zaman gelmedi babamlada   selamı sabahıda kesti   bizlede evlendik   birdaha görmedik onu   uzun bir zaman   geçti   duydum temeli dönmüş amam   içki kadına bütün servetini bitirmiş   ortada kalmıştı genede içmekten vaz gemiyormuş   artık kimse   ona selam sebah etmiyormuş. çok üzüldüm her zaman ona dua   etmekten vaz geçmedim. bir gün yine   ailemi ziyarete gitmiştim ki   karşıda biri geliyor   içimden   geçiriyorum nedakarda amcama    benziyor diye    tam yanıma geldi   bana doğru baktı bende baktım durksadık   bana kızım sen değilmisinde di evet ewlini öptüm nasılsın dedim çok ihtiyarlamıştı amcam nerde kalıyorsun dedim   amcama   huzur evinde kaldığını söyledi   ziyaretime gel dedi   ama amcamda hiç içkili bir hal yoktu   çok şaşırdım   birdaha ki gitmemde   babama söyledim amcamla karşılaştığımı   amcan   huzur evine gidince çok değişti kızım dedi tövbe etti   içkiyide bıraktı    kuran   okumayıda öğrendi dedi nasıl sevindiğimi   anlatamam   çok yakın bir zamanda amcamı kaybettik   bikere bile   ziyaretine gidemediğim için   çok üzgünüm   cenazesine gitim   Allah   bana dönenleri   affederim diyor. nail olanlardan oluruz   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50