ŞİİR MERDİVENİ... |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8910 |
| Yazar | |
aşkyorgunu
Forum Görevlisi
Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2010 Konum: Kayseri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 551 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2010 Saat 21:15 |
|
Varsın umutlar, bulut olsun gökyüzünde...
Yeryüzünde ağlarım senin için, istersen eğer.
Senin aşkın dünyalara değer.
Senden başkası yalanmış meğer... Düzenleyen aşkyorgunu - 16 Temmuz 2010 Saat 21:16 |
|
|
Yıllanmış üzümden... Ağladım hüzünden... Bir bahar yüzünden... Mevsimler sarhoş. Milyon parçalara ayrıldı; yıllardır duvardan duvara vurulan hayal kırıklarım. Kapanmadı, kanayan hicran yaralarım...
|
|
![]() |
|
merya
ASİ Gold Üye
Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2009 Konum: şiir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2010 Saat 10:35 |
|
Anla artık bak bu gönlüm kırk yerinden yamalı ama asla göstermem bilesin bakarım her şeye sendiye sanma sevgili kaydetmem her gördüğüm resmi asla sendiye bu yaralı kalbim özüne sözüne candan bağlı sevgili.......
|
|
![]() |
|
asi_yurek14
Yeni ASİ Üyesi
Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 Saat 15:31 |
|
gittin ya bilmezsin sen bıraktın beni acılarla
hani derdm ya ahmet selçuk ilkan diye sana ısrarla
aşkı ondan öğrendiğimi söylerdim sana hep oysa
intikamımı alacağım sana yasdıgım kin dolu mısralarla
pişman olacaksın her gecenin karanlıklarında
geri dönmek isteyeceksin ve göreceksn
kapanmıs sana açık olan bütün kapılarda...
|
|
![]() |
|
merya
ASİ Gold Üye
Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2009 Konum: şiir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Ağustos 2010 Saat 17:07 |
|
Binlerce yıl geçsede unutmayacağım
Sana merhabe deyemesemde Yüzüme yağmur gibi sözlerin insede Sıcak türküler rüzgar gibi essede gözlerim yaşarır bir fark lı ya sen bilmesende Kirpiğimdeki yaşlar buzlansa da Yapraklarım dökül müş hazan vurmuş Sen bunları bilmesende ama ben unutmayacağım Düzenleyen merya - 06 Ağustos 2010 Saat 17:08 |
|
![]() |
|
sisli_gözler
ASİ Silver Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2010 Saat 20:53 |
|
Sözlerimi duyman için
Bir zamanlar sen olan beni dinlemelisin, Bırak yaşarsın gözlerin Ölmüyor ölemiyor ağladığı için... Bırak dökülsün yaprakların, Zaman şimdi sonbahar, bilmelisin... Haklısın sen bilmesende diyorsun Bir şeyi atlıyorsun; Bir zamanlar ben sen olmuştum, Lakin, sen hiç ben olamamışsın, biliyor musun?... |
|
|
Tutamazsın zamanı kalamazsın hep aynı kovalar aylar yılları içindeki sen kalır yalnız aynı...
|
|
![]() |
|
merya
ASİ Gold Üye
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2010 Saat 18:02 |
|
Tabloyu yaparken ressam
Tabiki atlamış hataları Ve sabah olur. Damlaların ardından ışıklanır gökyüzü Tıkılsada birlersere mazın Gün ve gün yansıyan aynada dır... Açık havada kadehlerce vuslat içsen Hiç mi hiç ırgalamaz bunu bilesin.... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 8910 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |